کود فروت ست سیسارون
فروت ست سیسارون حاوی عناصر روی، بور، ازت، پتاس،
آمینو اسید، فولویک اسید و عصاره جلبک دریایی میباشد.
مزایای استفاده از فروت ست سیسارون
بهبود کیفیت شکوفهدهی و تولید میوه،
افزایش درصد جوانههای زمستان گذر،
افزایش مقاومت به سرمای زمستانه و اوایل بهار، تولید میوه با کیفیت برای سال بعد،
کاهش ریزش جوانهها در سال جاری، کاهش سالآوری در برخی درختان
معرفی
فروتست یک عبارت انگلیسی به معنای نگهدارنده میوه و در واقع مرحله شروع تشکیل میوه را فروتست می گویند.
کود فروتست، ترکیب متناسبی از عناصر ازت، روی، بر و پتاسیم است و این امکان را برای گیاه بوجود میآورد که عناصر غذایی مورد نیاز برای سال آینده را ذخیره و خود را برای ورود به فصل زیستی جدید آماده کند. وجود این عناصر در کنار یکدیگر به بهبود و افزایش گلدهی و تبدیل بیشتر گل به میوه کمک نموده و کیفیت بهتر محصول را به دنبال دارد. استفاده از این ترکیب در شروع فصل و هنگام تورم جوانهها موجب افزایش انرژی گیاه، جلوگیری از ریزش گل و تشکیل میوههای سالم میگردد.در واقع مرحله شروع تشکیل میوه را فروتست می گویند. در این زمان تقسیم سلولی (ظرفیت سازی برای رشد) بیشتر از بزرگ شدن سلولی اتفاق میافتد این همان زمانی است که میوه برای سال آینده نیاز به عناصر خاصی دارد.
نحوه مصرف: برای محصولات باغی (بادام، گردو، سیب، خرمالو، زردآلو، گیلاس، انار، مرکبات، پسته، زیتون و ...) دو هفته پس از برداشت محصول و تکرار در زمان تورم جوانه ها محلولپاشی به نسبت 2 در 1000
گروه پژوهشی فراگین با ايجاد يك مجموعه تحقيقاتي و پژوهشی جهت پشتيباني علمي و فني صنعت كشاورزي در زمينه تغذيه گياهي و كنترل آفات تأسيس شده است .